Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö

IPF Digital Finland Oy käsittelee asiakkaittemme ja verkkosivullamme vierailevien henkilötietoja. Työskentelemme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Evästeet

Evästeet (cookies) ovat pieniä Internet-selaimen lisätiedostoja, joilla käyttäjä yksilöidään sivulla. Esimerkkinä on vaikka verkkokaupan ostoskori, jonka sisältö pidetään istunnossa, joka perustuu evästeisiin. Evästeet ovat siis tärkeitä verkkosivun perustoiminnoille ja varmistavat, että sivu toimii odotustesi mukaisesti. Evästeiden avulla voimme tehdä sivustomme käytöstä sinulle helppoa ja tehokasta.

Lainaa.net sivustolla on myös kolmansien osapuolien evästeitä, jotka auttavat meitä sivuston ja palvelun kehittämisessä.

Lue lisää evästeistä – Wikipedia ›

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kuvaa henkilötietojesi käsittelyn ja mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä. Tätä rekisteriä ylläpitää IPF Digital Finland Oy, joka vastaa tietojen keräämisestä, käytöstä, luovutuksesta ja suojaamisesta EU:n tietosuojalakien mukaisesti.

Nimi ja yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy
Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
Puhelin: 0800 144 344
Tai tällä sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella ›.
Tietosuojavastaavan sähköpostiosoite: privacy@ipfdigital.com

Mitä henkilötietoja keräämme

  • nimi
  • sukunimi
  • osoite
  • henkilötunnus
  • sähköposti
  • puhelinnumero
  • siviilisääty
  • lasten lukumäärä
  • asuminen
  • työnantaja
  • kokemus
  • asema
  • palkkatiedot
  • koulutus
  • sijainti (gps)
  • omaisuus (esim. huoneisto)
  • evästeet
  • IP-osoite
  • verkkosivustot ja some-tiedot
  • pankkitilin numero
  • tulotiedot
  • menotiedot
  • olemassa olevat lainat
  • lainakulut
  • muut kulut

Lisäksi keräämme tietojasi tietopyyntöillä Suomen Asiakastieto Oy:ltä ja Bisnode Finland Oy:ltä.

Miksi keräämme näitä tietoja

Tiedot henkilökohtaisesta taloustilanteesta auttavat meitä tekemään kohdallasi oikean lainapäätöksen.

Lisäksi tietoja käytetään sähköiseen markkinointiin sekä sivuston ja palvelun kehittämiseen.

Miten tietoja kerätään

Tallenamme lomakkeella antamasi tiedot. Lisäksi seurantajärjestelmät Google Analytics, Hotjar jne. tallentavat tietoa sivustosta sen käyttökokemuksen parantamiseksi.

Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään korkean tietoturvan tietojärjestelmässä korkeintaan 7 vuoden ajan.

Tietojen luovutus

Riippuen tarkoituksesta tietojasi voidaan luovuttaa toimittajillemme ja luottotietolaitoksille. Tarvittaessa tietosi voidaan luovuttaa viranomaisille, kuten tutkintaviranomaiset, verohallinto jne.

Tietojen käyttö

Henkilötietoja käytetään lainasopimuksen muodostamiseen ja lainasuhteen hoitoon. Tietojasi käytetään yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain mukaisesti (EU) 2016/679, (527/2007).

Lainapäätöksen teko

Meille antamiesi tietojen perusteella IPF Digital Finland Oy tekee sähköisen luottopäätöksen, jossa lainahakemus joko hyväksytään tai hylätään. Voit kuitenkin vaatia lainahakemuksen käsittelijäksi luonnollista henkilöä. Voit myös tuoda esiin kantasi ja voit myös riitauttaa luottopäätöksen.

Voit myös soittaa meille

Soita ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme 0800144344

IPF Digital Oy:n myöntämä laina on jatkuva luotto 100-4000 euron lainalimiitillä ja 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainakuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 29,97%.